FD Management

Welkom bij FD Management en dank voor uw interesse!

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het runnen, bestuderen, reorganiseren of overnemen van hotels en/of restaurants, dan bent u bij FD Management aan het goede adres.
Door mijn passie voor het vak ben ik FD Management gestart. Een goede en gezonde bedrijfsvoering en enthousiaste medewerkers zorgen voor tevreden gasten. En dat is waar het allemaal om draait!
Ik ben mijn carrière begonnen binnen bij Bilderberg Hotels & Restaurants, later bij de Van den Tweel Horeca-groep, Hoscom en Van der Valk International. Van menig gerenommeerde restaurants en hotels heb ik succesvolle turnarounds geleid, in Nederland maar ook in het buitenland. Ook was ik als adviseur betrokken bij verschillende nationale en internationale acquisitie trajecten. Daarnaast heb ik mij verdiept in de wereld van energie besparingen in de horeca, heb ik de pre-opening van een hotel op Curaçao mogen begeleiden en menig hotelkamers mogen renoveren naar unieke concepten. Samengevat kunt u een beroep doen op FD Management op het gebied van:

Interim management
Turnarounds
Werving en selectie van personeel
Bedrijfsscans

Maar ook als innovatieve sparring partner. FD Management is u op al deze gebieden graag van dienst! Eventueel in samenwerking met een van haar partners.

Met gastvrije groet,

Franc Dubbelman
Interim Management & Horeca Advies
www.fdmanagement.nl

Vaste verbinding voor eilandpersoneel

© 2015, island Connect - Alle rechten voorbehouden.